Wolters Academie

Ambitie hebben en jezelf blijven ontwikkelen vinden wij logisch. Bij Wolters investeren wij continu in verbeteren. Het verbeteren van onze processen en het verbeteren van onszelf. 

Met de Wolters Academie investeren wij niet alleen in de jeugd en zij-instromers. Alle collega’s hebben de mogelijkheid zich door te ontwikkelen en ambities na te streven. Onder andere in de vorm van onderlinge kennisdeling bij speciale ontbijtsessies. 

Met je persoonlijke ontwikkelplan kan jij zelf ook je eigen ambities vertalen naar concrete opleidingswensen. Bij Wolters is ruimte om te groeien! 

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf en aangesloten bij OnderhoudNL leiden wij leerlingen op voor het schildersvak.
Als leerling word je begeleid door je leermeester. Je leermeester is je vaste aanspreekpunt.
Hij plant en organiseert de opleiding binnen ons bedrijf, instrueert vakvaardigheden, zorgt voor een goede en veilige leerplek en begeleidt en beoordeelt jou als leerling.

De Schildersvakopleiding is het opleidingsbedrijf van en voor de bedrijfstak schilderen en vastgoedonderhoud.
Binnen Wolters Vastgoedonderhoud bieden wij je een passende leerwerkplek en word je op verschillende projecten ingezet. In de praktijkwerkplaats van de Schildersvakopleiding volg je klassikaal theorie- en praktijklessen. Op deze manier ga je direct aan de slag in een mooi en gevarieerd vak. Na het afronden van je opleiding kan je vaak direct carrière maken als schilder binnen Wolters Vastgoedonderhoud.

Voor leerlingen