Met plezier aan het werk

Waarom werken bij Wolters?

Wolters is uitgegegroeid tot een groot vastgoedonderhoudsbedrijf. Opgericht in 1935, en nog steeds een écht familiebedrijf. Dat merk je. Onze medewerkers vormen de basis voor ons succes. Zij staan bij ons op 1. 

Bij Wolters krijg je de kans om je te ontwikkelen in een richting die bij jou past.  Wij zien wie je bent en wat je in je mars hebt. Wolters helpt je om het beste uit jezelf te halen. Wij bieden je mogelijkheden voor (persoonlijke) ontwikkeling, passend bij je functie en ambitie. 

En met de workshops en online trainingen van de Wolters Academie blijf je up-to-date met de nieuwe ontwikkelingen, technieken en toepassingen. 

Je werkt mee aan prachtige onderhoudsprojecten. Bijvoorbeeld woningen en bedrijfsgebouwen, maar dat kan ook zomaar Paleis Het Loo of de Euromast zijn. In vastgoedonderhoud doe je werk dat ertoe doet! 

“Leuke collega's en gevarieerd werk! ”

Dennis, Onderhoudsschilder

“Ik werk regelmatig op bijzondere locaties.“

Alexa, Restauratie Schilder

“Wolters is professioneel georganiseerd. De dingen zijn goed geregeld. Van goed materiaal op de projecten tot een overzichtelijke online werkomgeving.”

Peter, Teamleider

“De afwisseling maakt mijn werk leuk. We werken aan verschillende projecten, zoals het onderhoud van scholen, woningen, kantoren en monumentale panden.”

Merten, Calculator

“Wij gaan voor kwaliteit en persoonlijk contact. Met collega’s en opdrachtgevers. Maar innovatie en groei vinden we ook belangrijk, want bij Wolters gaan we met de tijd mee.”

Guus, Projectleider

“Ik heb een veelzijdige baan en krijg ruimte om mijzelf te ontwikkelen.”

Kevin, Werkvoorbereider